Mercedes-Benz Vito dealer

Wilt u een Mercedes-Benz Vito kopen bij een gespecialiseerde dealer in de buurt van ’s-Hertogenbosch? Dan kunt u terecht bij Mavo Auto! Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van verschillende bedrijfsauto’s, met Mercedes-Benz als ons hoofdmerk. Bij ons vindt u verschillende modellen bedrijfswagens, zowel nieuw als tweedehands. U profiteert van uitstekende kwaliteit auto’s die we tegen een scherpe prijs aanbieden. Wat wilt u nog meer?

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

auto in een showroom

De voordelen van het kopen van een Mercedes-Benz Vito bij onze dealer nabij ‘s-Hertogenbosch

Wanneer u een bestelauto wilt kopen bij onze dealer, is de Mercedes-Benz Vito een uitstekende optie. Deze mooie bedrijfswagen heeft voldoende laadruimte en is daarmee geschikt voor het vervoeren van pakketjes of andere ladingen. De gesloten bedrijfswagen heeft een brede schuifdeur en is geschikt voor zes tot negen personen. Daarnaast is de auto van alle gemakken voorzien. Zo heeft de auto comfortstoelen, stuurbekrachtiging, de optie om het stuur te verstellen, automatische airco, een volledige audio-installatie, een controlesysteem voor bandenspanning en nog veel meer. Met deze veilige, comfortabele en moderne auto gaat u met een gerust hart de weg op. Bent u benieuwd welke Mercedes-Benz Vito modellen u bij onze dealer nabij ’s-Hertogenbosch kunt kopen? Kom dan snel langs en bekijk ons aanbod aan exclusieve bedrijfswagens!

Kom langs in onze showroom en vraag advies aan onze medewerkers

De Mercedes-Benz Vito bedrijfswagen kunt u bij onze dealer in Wijk en Aalburg, nabij ’s-Hertogenbosch, in verschillende kleuren kopen. Bij Mavo Auto begrijpen we namelijk dat een bedrijfsauto niet alleen veilig, comfortabel en efficiënt moet zijn, maar er ook mooi uit moet zien. We helpen u dan ook graag bij het vinden van de gewenste bedrijfswagen! Kom langs in onze showroom, bekijk onze collectie en vraag advies aan onze medewerkers. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0416 – 53 24 50 of een e-mail te sturen naar info@mavoauto.nl.

VACATURE
Autoverkoper (m/v) fulltime

Interesse? Stuur dat je sollicitatie naar matthijs@mavoauto.nl

Schermafbeelding-2024-05-30-om-09.45.33