Mercedes bedrijfswagen dealer

Mavo Auto is een exclusieve Mercedes bedrijfswagen dealer in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Wij bieden verschillende bedrijfswagens aan van dit mooie merk. U heeft de keuze uit diverse modellen, van reguliere personenauto’s tot bestelbussen. We hebben altijd een ruime voorraad aan bedrijfsauto’s. Daarnaast wisselt onze voorraad regelmatig, waardoor u altijd keuze heeft uit een nieuw aanbod. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we u alles vertellen over de verschillende modellen. Aan de hand van uw wensen zoeken we samen met u naar de gewenste Mercedes bedrijfsauto van onze dealer.

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

auto in een showroom

Wilt u een Mercedes bedrijfswagen kopen of leasen bij onze dealer?

Bij onze dealer in de buurt van ’s-Hertogenbosch kunt u een bedrijfswagen of bedrijfsauto zowel kopen als leasen. Wanneer u wilt leasen, helpen we u bij het samenstellen van een Financial Lease overeenkomst op maat. Bereken het maandbedrag door de aanschafwaarde, een eventuele aanbetaling en de looptijd in maanden in te vullen. Zo ziet u direct wat u per maand kwijt bent. Vul vervolgens uw contactgegevens en bedrijfsgegevens in en u bent klaar! Bij Mavo Auto is het ook mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. In dit geval wordt dit berekend in het maandbedrag. Of u een Mercedes bedrijfsauto van onze dealer nabij ’s-Hertogenbosch het best kunt kopen of leasen, is afhankelijk van uw situatie. Hier adviseren we u graag over.

Bekijk ons ruime aanbod en kies uw gewenste bedrijfswagen in onze showroom

Kom langs bij onze showroom in Wijk en Aalburg, vlak bij ’s-Hertogenbosch, en kies uw gewenste Mercedes bedrijfswagen van onze dealer. Heeft u vooraf vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0416 – 53 24 50 of door een e-mail te sturen naar info@mavoauto.nl. Wij helpen u verder met advies op maat!

Let op, wegens vakantie zijn wij gesloten van 19 t/m 29 juli

VAKANTIE

Let op, vanaf 19 juli t/m 29 juli zijn wij gesloten wegens vakantie. Dinsdag 30 juli zijn wij weer geopend.