Exclusieve bedrijfswagen dealer

Wilt u een exclusieve bedrijfswagen of bedrijfsauto kopen bij een gespecialiseerde dealer? Dan zit u bij Mavo Auto in Wijk en Aalburg, vlak bij ’s-Hertogenbosch, helemaal goed! Ons aanbod bestaat uit diverse merken en modellen. Wij zijn begonnen met de in- en verkoop van kleine bedrijfsauto’s, maar door het succes van ons bedrijf zijn we overgegaan op de verkoop van exclusieve bedrijfswagens. Ons hoofdmerk is Mercedes-Benz, waarbij we ons focussen op de Mercedes-Benz Vito en V-Klasse. Bij ons profiteert u van een ruim aanbod, kwalitatief hoogwaardige bedrijfswagens en scherpe prijzen.

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

Een exclusieve bedrijfswagen kopen doet u bij onze dealer

Heeft u een specifieke bedrijfswagen op het oog die u wilt kopen of wilt u eerst advies van onze dealer over welke bedrijfsauto geschikt is? Wij helpen u verder! In onze showroom laten we u de ruime collectie zien en vertellen we u meer over de verschillende modellen. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen wat betreft het bouwjaar, de prijs en de kilometerstanden? Wilt u een nieuwe of tweedehands bedrijfsauto kopen en gaat u voor een personenauto of een bestelbus? Wij denken met u mee en komen samen tot de meest geschikte auto.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Laat onderhoud aan uw auto uitvoeren

Naast het kopen van een exclusieve bedrijfswagen of bedrijfsauto bij onze dealer, kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw auto. We voeren zowel kleine als grote onderhoudsbeurten uit. Bij een kleine beurt verzorgen we de APK, vervangen we het oliefilter en verversen we de olie. Bij een grote beurt wordt dit aangevuld met het controleren en reinigen van de remmen en het nalopen van de volledige auto.

Bekijk ons aanbod in de showroom en laat u adviseren

Wij zijn dé exclusieve bedrijfswagen dealer waar u een bedrijfsauto naar wens kunt kopen. Kom langs in onze showroom, bekijk het aanbod en laat u adviseren. Heeft u vooraf vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0416 – 53 24 50 of door een e-mail te sturen naar info@mavoauto.nl. Wij helpen u graag verder!

Let op, wegens vakantie zijn wij gesloten van 19 t/m 29 juli

VAKANTIE

Let op, vanaf 19 juli t/m 29 juli zijn wij gesloten wegens vakantie. Dinsdag 30 juli zijn wij weer geopend.