Mercedes bus dealer

Wilt u een Mercedes bus kopen van een gespecialiseerde dealer? Kom dan naar Mavo Auto in Wijk en Aalburg, goed te bereiken vanuit ’s-Hertogenbosch. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van zowel nieuwe als tweedehands bedrijfsauto’s. We zijn begonnen met kleine bedrijfsauto’s, maar door het succes zijn we overgestapt op de verkoop van exclusieve bedrijfswagens. Ons hoofdmerk is Mercedes, waarbij we ons specifiek richten op de Mercedes V-Klasse en de Mercedes Vito. Bent u benieuwd naar deze modellen? Lees dan verder!

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

auto in een showroom

De voordelen van een Mercedes bus van ons als dealer

Wanneer u een Mercedes bus wilt kopen bij onze dealer, raden wij aan om voor een Mercedes-Benz V-Klasse of Vito te gaan. Deze bestelauto’s zijn erg comfortabel, rijden zeer veilig en zijn van alle gemakken voorzien. Ook is er voldoende laadruimte voor het vervoeren van ladingen. In onze ruime collectie vindt u verschillende modellen en kleuren van de Mercedes-Benz Vito en V-klasse. Daarnaast vullen we ons aanbod regelmatig aan met nieuwe modellen. U heeft dan ook voldoende keuze, profiteert van uitstekende kwaliteit en betaalt niet de hoofdprijs!

Kom langs in onze showroom

Wanneer u een Mercedes bus wilt kopen van onze dealer, komt u naar onze showroom. Hier vertellen onze medewerkers u graag meer over de verschillende modellen en geven we indien gewenst advies. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 0416 – 53 24 50 of een e-mail te sturen naar info@mavoauto.nl.

We zijn gesloten van 29 dec t/m 2 jan.

We zijn gesloten van vrijdag 29 december tot en met dinsdag 2 januari. Op woensdag 3 januari zijn we er weer voor u. Wij wensen iedereen een voorspoedig en gelukkig 2024!