Mercedes-Benz V-Klasse

Wanneer u op zoek bent naar een Mercedes-Benz V-Klasse bedrijfswagen, zit u bij onze dealer in de buurt van ’s-Hertogenbosch helemaal goed! Mavo Auto is gevestigd in Wijk en Aalburg en vanaf deze plek bieden we de mooiste bedrijfsauto’s aan, zowel nieuw als tweedehands. Wij zijn ooit begonnen met de in- en verkoop van kleine bedrijfsauto’s. Door het succes zijn we overgestapt op exclusieve bedrijfswagens, waarbij we ons voornamelijk focussen op de Mercedes-Benz V-Klasse en Vito. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen we u alles vertellen over de verschillende modellen uit onze collectie. Ook voorzien we u graag van deskundig advies.

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

Kies voor een Mercedes-Benz V-Klasse bestelauto van onze dealer nabij ‘s-Hertogenbosch

Wanneer uw medewerkers regelmatig pakketjes moeten vervoeren of bestellingen afleveren, is de Mercedes-Benz V-Klasse van onze dealer nabij ’s-Hertogenbosch een uitstekende optie. Dit model dient als bestelauto en heeft dan ook voldoende laadruimte. Er zijn verschillende Mercedes-Benz V-Klasse bedrijfsauto’s beschikbaar. Heeft u specifieke wensen wat betreft het bouwjaar, de prijs of de kilometerstand? Bij ons online aanbod kunt u verschillende filters toepassen, zodat u eenvoudig uw gewenste bedrijfswagen vindt.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Een kleine of grote onderhoudsbeurt voor uw bedrijfswagen

Naast het kopen of leasen van een Mercedes-Benz V-Klasse van onze dealer vlak bij ’s-Hertogenbosch, bieden we ook diverse services aan. Zo helpen we u bij het opstellen van een leaseovereenkomst op maat, maar kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw bedrijfsauto. Zo kunt u kiezen voor een kleine of grote onderhoudsbeurt. Bij een kleine beurt voeren we de APK uit, vervangen we de oliefilter en verversen we de olie. Bij de grote onderhoudsbeurt komt hier nog bovenop dat we de remmen reinigen en controleren en we de volledige auto nalopen.

Neem bij vragen contact met ons op

Wanneer u een Mercedes-Benz V-Klasse bestelauto wilt kopen of leasen bij ons als dealer, bent u van harte welkom in onze showroom in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Wij vertellen u graag meer over de verschillende modellen en kijken samen met u welke bedrijfswagen geschikt is. Heeft u vooraf vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 0416 – 53 24 50 en info@mavoauto.nl.

Let op, wegens vakantie zijn wij gesloten van 19 t/m 29 juli

VAKANTIE

Let op, vanaf 19 juli t/m 29 juli zijn wij gesloten wegens vakantie. Dinsdag 30 juli zijn wij weer geopend.