Occasion bedrijfswagen kopen

Een occasion bedrijfswagen of bedrijfsauto kopen, doet u bij dé dealer in de regio: Mavo Auto in Wijk en Aalburg. Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van verschillende bedrijfswagens. Ons hoofdmerk is Mercedes-Benz waarbij we ons voornamelijk focussen op de Mercedes V-Klasse en Mercedes Vito. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis vertellen we u graag alles over onze verschillende modellen. We hebben altijd een ruime collectie aan auto’s op voorraad. Deze voorraad wisselt regelmatig, waardoor u altijd weer profiteert van een nieuw aanbod. Wilt u een specifieke occasion bedrijfsauto kopen en bent u benieuwd of u deze bij onze dealer vindt? Lees dan snel verder!

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

Welk model occasion bedrijfswagen wilt u kopen bij onze dealer?

Wanneer u een occasion bedrijfswagen of bedrijfsauto wilt kopen, heeft u bij ons als dealer de keuze uit verschillende exclusieve modellen. Wanneer u voor een Mercedes-Benz auto gaat, kunt u kiezen voor een reguliere personenauto, auto met laadbaak of een bestelauto. Elk model in onze ruime collectie heeft verschillende eigenschappen en voordelen. U kunt hierop eenvoudig filteren om zo de gewenste occasion bedrijfsauto te kopen bij onze dealer. Naast Mercedes-Benz vindt u bij Mavo Auto ook andere automerken. Wat dacht u van Volkswagen of bent u juist op zoek naar een Ford bedrijfswagen? U vindt het allemaal!

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Laat een leaseovereenkomst op maat opstellen

Naast het kopen van een occasion bedrijfswagen, kunt u bij onze dealer ook terecht voor het leasen van een bedrijfsauto. Wij helpen u met het opstellen van een Financial Lease overeenkomst. Door de aanschafwaarde, de looptijd in maanden en een eventuele aanbetaling of inruilbedrag in te vuilen, ziet u in een handomdraai hoeveel u kwijt bent per maand. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u deskundig advies voor een leaseovereenkomst op maat.

Kom langs bij onze showroom

Of u nu een occasion bedrijfswagen of bedrijfsauto gaat kopen of leasen, bij onze dealer kunt u terecht. Kom langs in onze showroom in Wijk en Aalburg, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, en bekijk ons aanbod. Wanneer u vooraf vragen heeft of advies wilt, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0416 – 53 24 50 of stuur een e-mail naar info@mavoauto.nl.

We zijn gesloten van 29 dec t/m 2 jan.

We zijn gesloten van vrijdag 29 december tot en met dinsdag 2 januari. Op woensdag 3 januari zijn we er weer voor u. Wij wensen iedereen een voorspoedig en gelukkig 2024!