Een Mercedes bedrijfsauto occasion model

Wilt u een Mercedes bedrijfsauto of bedrijfswagen kopen bij een gespecialiseerde dealer, maar zoekt u een occasion model? Dan zit u bij Mavo Auto helemaal goed! Wij zijn een exclusieve Mercedes dealer. Wanneer u bij ons als dealer een Mercedes bedrijfswagen occasion wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit een mooie collectie. Ondanks dat de auto’s tweedehands zijn, verkeren ze in uitstekende staat. U profiteert van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

✓ Klein maar slagvaardig

✓ Goed doordachte ontwerpen

✓ Persoonlijke aanpak

Direct een occasion aanschaffen?

Kies voor een Mercedes bedrijfsauto occasion model van onze dealer

Bij Mavo Auto hebben we altijd een ruime voorraad aan verschillende bedrijfsauto’s. Deze voorraad wisselt regelmatig, waardoor u altijd profiteert van een nieuw aanbod. Wanneer u interesse heeft in een Mercedes bedrijfsauto occasion model, kiest u uit verschillende soorten. Zo kunt u gaan voor een reguliere personenauto of een auto met een laadbak. Ook de Mercedes bussen zijn erg populair onder vele bedrijven. Deze Mercedes Vito en V-Klasse modellen worden vaak gebruikt als bestelauto en staan dan ook bekend om de vele laadruimte. Deze Mercedes occasion auto’s van onze dealer zijn daarmee uitermate geschikt als bedrijfswagen.

sfeer afbeelding van een auto

auto in een showroom

Hulp bij het opstellen van een leaseovereenkomst op maat

Ook met de financiering van een Mercedes occasion bedrijfswagen van onze dealer, helpen we u graag. U kunt bij ons een Financial Lease overeenkomst afsluiten. Wij helpen u bij het opstellen van een overeenkomst op maat, afgestemd op uw wensen. Ook krijgt u direct een overzicht van het maandbedrag van de leaseauto. Met hulp van ons als dealer wordt het leasen van een Mercedes occasion bedrijfsauto nog makkelijker!

Bekijk onze mooie collectie online of kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd of de Mercedes occasion bedrijfswagen die u zoekt, aangeboden wordt bij onze dealer? Bekijk dan ons aanbod online of kom langs in onze showroom in Wijk en Aalburg, nabij ‘s-Hertogenbosch! Hier vertellen we u graag meer over onze mooie collectie. Voor vragen of advies over een Mercedes bedrijfsauto occasion model van onze dealer, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0416 – 53 24 50 of stuur een e-mail naar info@mavoauto.nl. Wij helpen u graag verder!

We zijn gesloten van 29 dec t/m 2 jan.

We zijn gesloten van vrijdag 29 december tot en met dinsdag 2 januari. Op woensdag 3 januari zijn we er weer voor u. Wij wensen iedereen een voorspoedig en gelukkig 2024!