Reviews

Tegelzetbedrijf Lub Janson Urk - 18 augustus 2017 om 8:08

1 week geleden een Mercedes viano V6 gekocht bij mavo autot's .op woensdag akkoord gegeven en op vrijdag al afgeleverd zeer snel gegaan allemaal . Auto rijd superlekker en is zeer krachtig . Jonges bedankt Mvg Tegelzetbedrijf lub janson Urk

Lees verder

Wesley van Brunschot - 22 mei 2017 om 22:17

Top bedrijf met super nette bussen. Ben hier dan ook snel geslaagd voor een Mercedes vito. De verkoper was super aardig en alles was mogelijk. Voor Service en garantie staan ze ook gelijk klaar. Kortom zou iedereen die een nette gebruikte bus zoekt mavo auto's aanraden.

Lees verder

Toon en Lilian - 15 december 2016 om 16:10

Paar weken geleden een vito gekocht bij mavo , super tevreden eindelijk een autobedrijf die menselijk omgaat met hun klanten dus kan maar een ding zeggen top top top grtz Toon en Lilian

Lees verder

Evin Jaspers - 12 oktober 2016 om 11:26

Drie weken geleden een vito 122 cdi gekocht bij Mavo, en vandaag 12 oktober een klein probleem aan de motor, na 1 telefoontje met Dhr Vos kan ik mijn auto op kosten van Mavo laten maken.
Heerlijk wat een service!


Lees verder

Eric en Miriam - 17 mei 2016 om 14:38

Begin maart een Volkswagen transporteren gekocht bij de jongens van mavo auto's helaas naar vijf weken net naar de garantie ging de aandrijving kapot naar een geruststellend telefoontje wordt deze afgesleept naar hun garage waar hij kosteloos gemaakt werd. Jongen's super bedankt de volgende Volkswagen transporteren komt zeker weer van jullie vandaan. Bedankt voor de goede zorgen.

Lees verder

Ritchie Tappel 5 mei 2016 om 16:16

Vandaag mijn transporter mogen afhalen bij de jongens van mavo auto, wederom net als bij de bezichtiging een geweldige ontvangst, zeer gastvrij en vriendelijk bovendien !! Zeer tevreden over de handelswijze ( niets is mavo auto te veel) en alles in overleg kunnen regelen. De transporter gevonden via de app van mavo auto, geweldig deze app werkt perfect. Mavo auto is met de app en hun omgang met de klant ver vooruit tov ander bedrijven, hierdoor was de keuze voor mavo auto makkelijk en snel gemaakt. Top service!!

Lees verder

Arjen Albers - 19 juni 2015 om 18:42

Onlangs een Volkswagen transporter bij jullie gekocht . Na een paar dagen deed de automaat een beetje raar met schakelen , ik heb toen contact met jullie opgenomen en kon bij een garage bij ons in de buurt langs om het te laten uitzoeken om dat wij toch wel van ver kwamen. Daarna is bij die zelfde garage bij ons in de buurt de versnellingsbak gespoeld en het probleem was verholpen. 

Lees verder

Laurens - 3 april 2015 om 10:47

Ik heb onlangs bij Cilius een VW Transporter gekocht welke helaas na twee weken een storingsmelding gaf. Langs deze weg wil ik jullie nogmaals danken voor de zeer service gerichte houding. Ik heb veel ervaring met de aankoop van auto's en bedrijfswagens maar service op dit niveau komt bij merkdealers niet eens voor. Ik woon bijna twee uur verderop, de bus is opgehaald....

Lees verder

Richard vd Heuvel, 23 maart 2015 om 23:15

Referentie: Beste matthijs, afgelopen week bij jullie een nieuwe transporter gekocht, zeer netjes en correct zoals jullie dit afgehandeld hebben. super tevreden om met jullie op deze manier zaken gedaan te hebben. Ook met die andere velgen eronder, staat geweldig! Succes verder met jullie verkoop. Richard vd heuvel, Asten

Lees verder

Henk & Jolanda Sellis, 13 September 2014 om 11:52

Bij deze willen we jullie nog bedanken voor de zeer goede service, bij de reparatie van onze Vito. We hopen in de toekomst onze volgende vito weer bij jullie aan temogen aanschaffen. Het ga jullie goed, en doen jullie de groeten aan "opa" ik denk dat ie een uurtje later thuis was dan gepland. Vriendelijke groet, Henk & Jolanda Sellis

Lees verder

Roel Vugts, 11 September 2014 om 7:30

Onlangs een VW Transporter uit 2007 gekocht bij mavo.service is zeer goed.ik kan er achter dat ik een raar geluidje had als de motor uit ging.ik reed even langs en gelijk de garage in en nieuwe onderdelen erop.dit soort service maak je niet veel meer mee in de bedrijfswereld.

Lees verder

Jan over de Linden, Enkhuizen 7 September 2014 om 16:17

Onlangs een mooie fort transit gekocht uit 2010. Keurig geholpen en ze komen echt alle afspraken na! Ook als er achter af problemen zijn wordt alles netjes opgelost! Niets is te veel moeite! Echt een vertrouwd adres om een auto te kopen!

Lees verder

Eddy 5 September 2014 om 10:19

In mei 2014 een transporter gekocht zonder garantie maar al snel kwamen de eerste klachten. In 2 maanden tijd was ik al € 1100,- verder en de bus liep nog voor geen meter. Na een mail met mavo mocht ik de auto brengen en kreeg ik een leenauto mee. 

Lees verder

Herm Hinssen 31 Juli 2014 om 12:47

Onlangs mijn tweede auto gekocht bij MAVO,ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop n.l. een renault trafic alles is netjes afgehandeld.ik was ook zeer tevreden over de verkopers,Vriendelijke mensen met kennis van zaken.

Lees verder

Freek van den Kroonenberg 12 Maart 2014 om 09:06

Onlangs bij Mavoauto voor een tweede keer een VW Transporter gekocht omdat de andere gestolen was. Ook dit keer werden we zeer goed geholpen en natuurlijk werden we eerst gevaagd of we een kopje koffie wilde. Eerst een ritje in een Caddy gemaakt omdat we toch wat wilde besparen maar deze paste ons niet.

Lees verder

Gertjan 16 November 2013 om 19:02

Wij waren op zoek naar een jongere Transporter als waar wij zelf in reden, vooral minder KM en wat meer luxe. Toen we in de showroom rond liepen en bij een auto keken werden we gelijk aan geschoten door een verkoper met de vraag of we koffie wilde.

Lees verder

Bart, DWD 8 september 2013 om 22:46

Uniek aanbod, van luxury vans. Vanuit heel NL, direct naar MAVO gaan, zoals de merkdealers er hooguit 1a2 tussen hun tientallen occasions hebben staan, met een bijbehorend prijskaartje, heeft Mavo alleen maar bomvolle, schadevrije Vans in hun aanbod en de prijzen,...misschien wel de beste van het hele land. 

Lees verder

Hendrik - 4 februari 2012 om 1:30

Zeer fijne mensen om zaken mee te doen. Alles ziet er keurig verzorgt en netjes uit. Je word er netjes geholpen en ze zijn erg flexibel. Ik voelde me gelijk op m'n gemak en heb er ook in twee woorden een auto gekocht. 

Lees verder

Fam Barends - 29 februari 2012 om 14:26

Wij waren op zoek naar een Volkswagen Transporter. We hadden er een zaterdag voor vrij gemaakt stad en land afgereden overal waar we kwamen was er wel iets mis mee. Tenslote als laatste hadden we Mavoauto als bestemming het was inmidels al 4 uur geweest en dan zouden ze al dicht zijn. 

Lees verder